Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Get in touch.
studio zakmes logo icon
Studio Zakmes
studio zakmes logo type
Studio Zakmes

Blogpost

Photography
Gel photography
Poster design

Movie poster design and photography for the award winning documentary 'Wognum'.

Filmmaker Tim Bary volgt Matthijs en vriend René. Hun relatie loopt niet lekker en Matthijs vindt het vooral prettig tussen zijn modeltreintjes op zolder. Ondertussen achtervolgt zijn grote droom hem: het liefst werd hij pianist. Wognum laat zien hoe de gabber heen en weer geslingerd wordt tussen de wereld van hardcore en de klassieke muziek.

Met Wognum (2018) studeerde filmmaker Tim Bary af aan de HKU. Bary won met zijn film de NFF Talent Award voor beste afstudeerfilm en de Filmfonds Wildcard.

De t-splitsing waarin Matthijs Wognum zich bevind hebben we doorvertaald het promotiebeeld. De klassieke locatie gecombineerd met house feest achtige lichten en gabber kleding zet de toon voor de documentaire. Het zweet van Matthijs wekt de suggestie dat hij regelrecht van uit de dansvloer het concert gebouw in gelopen is.

Omdat het beeld zo sprekend is hebben we er voor gekozen het design van de poster basic te houden. Een strak kader voor alle additionele informatie gecombineerd met een klassieke titel maakt het geheel compleet.

documentaire poster Wognumdocumentaire poster Wognumdocumentaire poster Wognumdocumentaire poster Wognumdocumentaire poster Wognumdocumentaire poster Wognum

Part 02

Concert photos of Matthijs in 'Het Concertgebouw' in Amsterdam.

Back to overview.

Discover our projects

Team Kops is an eight-part documentary series on SPIKE TV about wrestling legend and martial arts pioneer Bert Kops.

See More.

Reddr is a smartphone application that provides a free and easy to use emergency call

See More.